BILJETTER

EHF EURO CUP. 

Upplev reprisen på vinterns EM-final när det svenska handbollslandslaget tar emot Spanien i Malmö Arena den 24 oktober 19.15.

Biljetter på ticketmaster.se

 

 

EM-UPPLADDNING

Den  23 november 19.00 är landslaget tillbaka i Trollhättan för att återupprepa fjolårets framgångsrika uppladdning. Som förberedelse inför kommande EM i Frankrike ställs man mot Per Johanssons Montenegro.

Biljettsläpp 27 september

 

 

EM-GENREP

Den 25 november 16.30 är landslaget tillbaka Göteborg för en allra sista landskamp i anrika Lisebergshallen. Som ett sista genrep inför kommande mästerskap i Frankrike ställs man mot Per Johanssons Montenegro, missa inte det!

Biljettsläpp 27 september.

 

 

VM-UPPLADDNING

För tredje året i rad är landslaget tillbaka i Jönköping och Kinnarps Arena för att slipa på de sista detaljerna inför kommande mästerskap. Med över 4000 handbollsspelande ungdomar från hela landet och en fantastiskt inramning laddar vi upp och toppar formen inför VM!

Biljettsläpp 25 oktober

 

 

VM-GENREP

Som ett sista genrep inför VM-slutspelet i Danmark/Tyskland kommer landslaget till Halmstad, en stad med starka handbollstraditioner, för att möta den klassiska handbollsnationen Ryssland. En riktig värdemätare väntar i Halmstad Arena, vi ses väl där?

Biljettsläpp 25 oktober

Vid biljettköp via www.handboll.ebiljett.nu gäller våra allmänna köpvillkor. De personuppgifter som du lämnar vid biljettköp hanterar vi enligt vår integritetspolicy.

Läs våra användarvillkor