BILJETTER

LANDSKAMP

Landslaget inleder vårsäsongen  med landskamp i STIGA Sports Arena. Ryssland, som efter EM-förlusten där Nathalie Hagman gjorde otroliga 17 mål, kommer till Sverige för att visa upp spelet som gav OS-guld 2016 och EM-silver 2018.

Biljetter på handboll.ebiljett.nu

 

 

LANDSKAMP

Lördagen den 23 mars spelas den andra av två landskamper mot regerande olympiska mästarna Ryssland. Denna gång är det Himmelstalundshallen, Norrköping, som står värd för drabbningen där Ryssland går för revansch efter förlusten mot Sverige i EM.

Biljetter på handboll.ebiljett.nu

 

 

EHF EURO CUP

Lördagen den 13 april kommer landslaget tillbaka till Partille för tredje året i rad, då Sverige tar emot Norge för ett nordiskt derby i EHF Euro Cup. Det kommer att bli ett riktigt prestigemöte och en försmak på EM 2020, missa inte det!

Biljetter på handboll.ebiljett.nu

 

 

VM-KVAL

Landslaget till Karlskrona! Klockan 17.00 lördagen den 1 juni inviger vårt blågula landslag splitternya Brinova Arena Karlskrona med den första av två matcher mot Slovakien, där det avgörs vilket lag som tar sig till VM i Japan i december 2019.

Biljettsläpp 25 mars på handboll.ebiljett.nu

 

 

EHF EURO CUP

Söndagen den 16 juni kommer landslaget till Stockholm och Hovet för den prestigefulla slutstriden i EHF Euro Cup, där Österrike står för motståndet. Det kommer att bli en fantastisk avslutning på handbollssäsongen och en försmak på vinterns EM 2020 på hemmaplan!

Biljetter på axs.com

 

 

EM 2020. 

Upplev fantastisk handboll när Europas bästa lag gör upp om mästerskapstiteln på svensk mark i januari 2020!

Biljetter på handball2020.se

Vid biljettköp via www.handboll.ebiljett.nu gäller våra allmänna köpvillkor. De personuppgifter som du lämnar vid biljettköp hanterar vi enligt vår integritetspolicy.

Läs våra användarvillkor