BILJETTER

 

EM 2020. 

Upplev fantastisk handboll när Europas bästa lag gör upp om mästerskapstiteln på svensk mark i januari 2020!

Biljetter på handball2020.se

 

EM-UPPLADDNING

Den  23 november 19.00 är landslaget tillbaka i Trollhättan för att återupprepa fjolårets framgångsrika uppladdning. Som förberedelse inför kommande EM i Frankrike ställs man mot Per Johanssons Montenegro.

Biljetter på handboll.ebiljett.nu

 

 

EM-GENREP

Den 25 november 16.30 är landslaget tillbaka Göteborg för en allra sista landskamp i anrika Lisebergshallen. Som ett sista genrep inför kommande mästerskap i Frankrike ställs man mot Per Johanssons Montenegro, missa inte det!

Biljetter på ticketmaster.se

 

 

VM-UPPLADDNING

För tredje året i rad är landslaget tillbaka i Jönköping och Kinnarps Arena för att slipa på de sista detaljerna inför kommande mästerskap. Med över 4000 handbollsspelande ungdomar från hela landet och en fantastiskt inramning laddar vi upp och toppar formen inför VM!

Biljetter på handboll.ebiljett.nu

 

 

VM-GENREP

Som ett sista genrep inför VM-slutspelet i Danmark/Tyskland kommer landslaget till Halmstad, en stad med starka handbollstraditioner, för att möta den klassiska handbollsnationen Ryssland. En riktig värdemätare väntar i Halmstad Arena, vi ses väl där?

Biljetter på handboll.ebiljett.nu

Vid biljettköp via www.handboll.ebiljett.nu gäller våra allmänna köpvillkor. De personuppgifter som du lämnar vid biljettköp hanterar vi enligt vår integritetspolicy.

Läs våra användarvillkor