Handbollsfesten Herr-EM 2020 spelas mellan den 10 – 26 januari. Vi vill att DU och DITT lag blir en del av handbollsfesten och samtidigt får möjligheten att få uppleva EM från insidan. Ditt lag kan VINNA en träning med landslaget och bli ett av inspringslagen under EM. Upplev DRÖMMEN och låt dina spelare få ett oförglömligt MINNE av EM 2020.

Inför EM 2020´s stora handbollsfest kommer ditt lag att kunna tjäna ytterligare pengar till lagkassan! För varje såld biljett tjänar LAGET 50kr samtidigt som föreningen också tjänar en FÖRENINGSBONUS på 25kr.

58 handbollslag runt om i Sverige kommer att ha möjlighet att VINNA och att springa in med lagen under någon av matcherna i Göteborg, Malmö och Stockholm med 10000 eller 22000 personer på läktaren.

Genom att sälja EM-biljetter får dina vänner, familj, grannar eller andra handbollsintresserade köpa alla biljetter före ordinarie biljettsläpp. De bästa biljetterna.

Vi hoppas att ditt lag vill bli AMBASSADÖR för EM 2020 och uppleva handboll i världsklass och kanske blir ett av lagen som springer in med idolerna.

VILL DU VETA MER? Anmäl ditt lag och kontakta oss på euro2020@handboll.rf.se.

Låt oss tillsammans skapa ett mästerskap värt att minnas med fullsatta arenor!