Handbollsfesten för herr-EM spelas i januari år 2020 med start 10 januari och slut 26 januari. För första gången kommer tre länder att dela på mästerskapet, Sverige, Norge och Österrike och det är även första gången som 24 nationer kommer att delta.

Sverige kommer först spela gruppspel i Scandinavium i Göteborg för att sedan förflytta sig till Malmö för huvudrundan och därefter ta sig till finalhelgen i Stockholm. Danmark räknar vi med att de ska spela i Malmö om de kvalificerar sig.

Under finalen kommer 20 000 åskådare få plats i Tele2Arena och det kommer bjudas upp till en riktig handbollsfest. Vi hoppas att du vill bli en del av detta mästerskap och uppleva handboll i världsklass. Låt oss göra detta till ett mästerskap värt att minnas!

För att kunna lämna intresseanmälan krävs att du läst och godkänt Svenska Handbollslandslaget ABs integritetspolicy, den finner du här. För intresseanmälning för biljetter till EM 2020 innebär detta att de personuppgifter du skickar in sparas i fram till evenemanget är avslutat. Informationen kommer att lagras och behandlas för att skicka information om Handbollslandslaget och EM 2020. Du kan när som helst avanmäla ditt intresse eller ändra din information.

Intresseanmälan till att förhandsboka biljetter till gruppspelet och huvudrundan i städerna Göteborg och Malmö kan även göras hos Ticketmaster här.

• • •

Preliminära speldatum: Gruppspel – Scandinavium, Göteborg och Malmö Arena, Malmö

Fredag 10 januari Göteborg

Lördag 11 januari Malmö

Söndag 12 januari Göteborg

Måndag 13 januari Malmö

Tisdag 14 januari Göteborg

Onsdag 15 januari Malmö

Huvudrunda – Malmö Arena, Malmö
Torsdag 16 januari Malmö

Lördag 18 januari Malmö

Måndag 20 januari Malmö

Onsdag 22 januari Malmö

Finalspel – Tele2Arena, Stockholm
Semifinal och match om 5-6 plats, Fredag 24 januari

Final och Bronsmatch, Söndag 26 januari

Spelorter Norge:
– Trondheim, gruppspel.

Spelorter Österrike:
– Vienna, gruppspel och huvudrunda. (Österrikes grupp).
– Graz, gruppspel.