Handbollsfesten för EM 2020 för herrar spelas mellan 9 januari till 26 januari. För första gången kommer tre länder att dela på mästerskapet, Sverige, Norge och Österrike och det är även första gången som 24 nationer kommer att delta.

Så här kommer att Sverige att spela om de tar sig hela vägen till finalspelet. De kommer först spela gruppspel i Scandinavium (Göteborg) för att sedan förflytta sig till Malmö för huvudrundan och därefter ta sig till finalhelgen i Stockholm.

Under finalen kommer 20 000 åskådare få plats i Tele2Arena och det kommer bli en helg med handboll i världsklass. Vi hoppas att du vill bli en del av detta mästerskap och handbollsfest. Låt oss göra detta till ett mästerskap värt att minnas! Dream. Win. Remember.

För att kunna lämna intresseanmälan krävs att du läst och godkänt Svenska Handbollslandslaget ABs integritetspolicy, den finner du här. För intresseanmälning för biljetter till EM 2020 innebär detta att de personuppgifter du skickar in sparas i fram till evenemanget är avslutat. Informationen kommer att lagras och behandlas för att skicka information om Handbollslandslaget och EM 2020. Du kan när som helst avanmäla ditt intresse eller ändra din information.

Intresseanmälan till att förhandsboka biljetter till gruppspelet och huvudrundan i städerna Göteborg och Malmö kan göras hos Ticketmaster här.

Intresseanmälan till att förhandsboka biljetter till finahelgen i Stockholm göras hos AXS 

• • •

Preliminära speldatum: Gruppspel – Scandinavium, Göteborg och Malmö Arena, Malmö

Fredag 10 januari Göteborg

Lördag 11 januari Malmö

Söndag 12 januari Göteborg

Måndag 13 januari Malmö

Tisdag 14 januari Göteborg

Onsdag 15 januari Malmö

Huvudrunda – Malmö Arena, Malmö
Torsdag 16 januari Malmö

Lördag 18 januari Malmö

Måndag 20 januari Malmö

Onsdag 22 januari Malmö

Finalspel – Tele2Arena, Stockholm
Semifinal 1 och 2, fredag 24 januari

5-6 plats + bronsmatch, lördag 25 januari

Final, söndag 26 januari

Spelorter Norge:
– Trondheim, gruppspel.

Spelorter Österrike:
– Vienna, gruppspel och huvudrunda. (Österrikes grupp).
– Graz, gruppspel.