NYHETER
Dam Herr /

Så följer du landslagsspelarna i helgen

De svenska landslagsdamerna spelar sina sista klubblagsmatchen innan EM-uppladdningen drar igång på tisdag. Även många av herrspelarna är igång i helgen. Här listar vi matcherna som går på svenska kanaler och streamingtjänster.
Dam Herr /

Landslagskollen: Så gick det i helgen

För damerna var det näst sista matchhelgen innan EM-truppen samlas, för herrarna återstår det tre veckor till VM-truppen presenteras. Här är en sammanställning av helgens prestationer i de olika ligorna och turneringarna.
Dam Herr /

Så följer du landslagsspelarna i helgen

Ny helg, nya möjligheter att slå er ner i tv-soffan och följa många av de svenska landslagsspelarna i sina respektive klubblag. SHE, Bundesliga och Champions League-spel står på spel för dem. Här listar vi matcherna som går på svenska kanaler.
Herr /

PLAY: Följ med Andrésson till Tyskland

Det återstår bara några veckor till förbundskaptenen Kristján Andrésson ska ta presentera sin VM-trupp (4 december). Hur arbetar han för att hålla koll på och ha en bra relation med de landslagsaktuella spelarna? Vi följde med honom till Tyskland där han han träffade fyra av dem.
Herr /

Sveriges speltider i VM fastställda

Den 11 januari spelar de svenska herrarna sin VM-premiär mot Egypten i Köpenhamn. Nu är speltiderna fastställda och Sverige spelar 20.30 både i den matchen och resterande fyra gruppspelsmatcher i Royal Arena.
Dam /

Svenska EM-truppen uttagen

Henrik Signell har i dag presenterat sin trupp inför EM i Frankrike som för svensk del inleds om exakt en månad mot Danmark. Två spelare är nya jämfört med VM-truppen i fjol – mittsexan Linn Blohm och mästerskapsdebutanten Mathilda Lundström.
Herr /

Knapp bortaseger mot Österrike

Trots en mager insats lyckades Sverige slå Österrike på bortaplan i EHF Euro Cup. Målbäst i det svenska laget blev Jerry Tollbring, som tillsammans med Daniel Pettersson blev högst bidragande till segern. Slutresultatet blev 31–34 (16–16).
Herr /

Matchguide: Österrike–Sverige

När EHF Euro Cup hade premiär i onsdags föll både Sverige och Österrike. Under söndagen gör lagen upp i Graz om de två poängen. Här hittar du laguppställningarna och förutsättningarna.
Ligalandslaget herr /

Ny 32–24-seger mot Japan för ligalandslaget

Det svenska ligalandslaget gör det goda arbetet tillsammans och det blev en åttamålsvinst mot Japan, 32–24 (12–13) inför nästan 500 åskådare i Vikingahallen i Märsta. – Vi gör en bättre match men totalt sett är det svenska laget bättre än oss, sade Japans förbundskapten Dagur Sigurdsson efter matchen.
Dam Herr /

Så följer du landslagsspelarna i helgen

Helgen är kommen och nya möjligheter att se de svenska landslagsspelarna. Bland annat spelar både de svenska A- och ligalandslagen på herrsidan. Här är matcherna med landslagsaktuella spelare som sänds i svenska kanaler och playtjänster.
Partners /

En långsiktig investering i handbollen

Handbollshjärtat har alltid funnits där och när erbjudandet om att bli en del av Handbollslandslaget kom tvekade aldrig Hans Bergqvist. – Dels har vi samma värdegrunder, dels händer det mycket positivt inom landslagshandbollen just nu. Vi vill vara med på den resan, säger Hans, partner i Simplicity som gått från att vara medlem i affärsnätverket Framtidslandslaget till att bli partner till Handbollslandslaget.
Ligalandslaget herr /

Åttamålsseger mot Japan för ligalandslaget

Det blev en klar seger för ligalandslaget när Japans A-landslag besegrades i den första av två träningslandskamper. Drygt 400 åskådare fanns på plats i Vikingahallen i Märsta och slutresultatet skrevs till 32–24 (14–14). Det var i andra halvlek som det blågula fick kontroll och kunde avgöra.
Herr /

Uddamålsförlust mot Spanien

Det blev stor dramatik i EHF Euro Cup-matchen mot Spanien. Sverige var ytterst nära en makalös upphämtning men föll på mållinjen i matchens slutsekunder. Slutsiffrorna skrevs 28–29 (12–15) till Spanien. – Vi gjorde lite för många enkla misstag idag, kommenterade Hampus Wanne till TV10 efter matchen.
Herr /

Matchguide: Sverige–Spanien

I kväll är det premiär i nya EHF Euro Cup, turneringen för de fyra lagen som redan är kvalificerade för EM 2020. Sverige inleder hemma i Malmö Arena mot Spanien, en repris på EM-finalen i vintras.
Herr /

Flygande start för Lagergren i Tyskland

  Efter fyra raka SM-guld med IFK Kristianstad flyttade Albin Lagergren till Tyskland och SC Magdeburg. Där har succén fortsatt och han har redan blivit en nyckelspelare där. – Vi har haft riktigt bra flyt i vårt spel, säger Lagergren, som i morgon drar på sig landslagströjan för första gången den här säsongen.

Läs våra användarvillkor