NYHETER
Herr /

Zachrisson: “Man spelar för att vinna titlar”

Füchse Berlin vann i går EHF-cupen – och det var en svensk landslagsstjärna som spelade huvudrollen. Mattias Zachrisson var bäst på planen och gjorde nio mål på tio skott från mitt- och högernio när St Raphael besegrades i finalen med 28–25. – En av de bästa matcherna jag spelat när det gällt så mycket, säger ”Zacke”.
Dam /

Fem svenska brons i Final Four

Damernas Final Four avgjordes i helgen och även om det inte blev några svenska guld den här gången, åkte flera ändå hem med medaljer runt halsen.
Övrigt /

Svensk handboll tecknar nytt sponsoravtal med Svenska Spel

Svenska Handbollförbundet och Svensk Elithandboll fortsätter samarbetet med Svenska Spel genom ett nytt treårigt sponsoravtal. Med avtalet säkrar Svenska Handbollförbundet och elithandbollen de resurser som behövs för att utveckla svensk handboll framåt, bland annat med fortsatt satsning på jämställdhet och mångfald.
Övrigt /

Avsiktsförklaring med Jönköping 

Under en lång tid har det funnits ett väl fungerande samarbete mellan Destination Jönköping, Svenska Handbollförbundet, Småland-Blekinges Handbollförbund, HV71 och IF Hallby Handboll som bland annat innefattat internationella mästerskap, landskamper och ungdomsmästerskap i Jönköping. Nu skrivs en flerårig avsiktsförklaring för att underlätta planeringen av kommande landskamper och för att stärka samarbetet än mer.
Dam /

Så avslutar damerna säsongen

Säsongerna runtom i handbollseuropa går in i slutfaserna med ligaspurter och slutspelsmatcher om vartannat. Här har ni förutsättningarna för våra landslagsdamers resterande säsonger.
Herr /

Så avslutar herrarna säsongen

Säsongerna runtom i handbollseuropa går in i slutfaserna med ligaspurter och slutspelsmatcher om vartannat. Här har ni förutsättningarna för våra landslagsherrars resterande säsonger.
EM 2020 /

DREAM. WIN. REMEMBER.

I morgon lottas kvalspelet till herrarnas EM i handboll 2020 som spelas i Sverige, Norge och Österrike – i dag har turneringens officiella slogan lanserats.
Herr /

EM-finalreprisen först ut i nya EHF Euro Cup

En ny landslagsturnering tar form på herrsidan. Sverige och de övriga tre direktkvalificerade länderna för EM 2020 – Spanien, Norge och Österrike – kommer att under tre landslagsveckor 2018 och 2019 spela EHF Euro Cup. Sveriges första match i turneringen spelas mot Spanien i Malmö Arena den 24 oktober.
Herr /

Kroatisk revansch på Sverige

Det var jämnare, tuffare och mer spännande än i Eskilstuna senast. Och den här gången fick Kroatien sin revansch på Sverige när man vann med uddamålet, 29–28 (16–17).
Herr /

Nielsen: “Skitkul att komma hem”

  Jesper Nielsen är dubbelt spelsugen. Dels för att han missade matchen i torsdags på grund av förkylning, dels för att han för första gången får spela för Sverige i sin hemstad. – Det kommer så klart att bli skitkul att komma hem och spela i Norrköping inför familj och vänner, säger mittsexan som tog plats i EM:s All star team i januari.