NYHETER
Dam /

Sverige mot Norge i VM:s gruppspel

I dag lottades grupperna till damernas VM i Tyskland. Sverige kommer att spela i grupp B i Bietigheim-Bissingen och möter Norge, Tjeckien, Ungern, Argentina och Polen.
Beachhandboll /

Sverige femma, historiskt och VM-klart

De svenska beachherrarna hade tidigare en tiondeplats som bästa resultat i EM. I dag slutade laget femma och knep därmed den sista europeiska platsen till nästa års VM. – Det här är riktigt häftigt och betyder hur mycket som helst för oss, säger coachen Tony Carlsson.
Herr /

Sverige i hemmanationens EM-grupp

I dag lottades gruppspelet till EM i Kroatien i januari. Sverige kommer att spela i Split och möter hemmanationen Kroatien, Serbien och Island. – Det blir häftiga matcher att uppleva, säger förbundskaptenen Kristján Andrésson.
Beachhandboll /

Sveriges herrar klara för slutspel i beach-EM

Sveriges herrar har, genom att vinna hälften av gruppspelsmatcherna, skrivit svensk beachhandbollshistoria. För första gången någonsin har ett svenskt landslag kvalificerat sig för slutspel i Europamästerskapen. Vägen till slutspel har varit långt ifrån spikrak.

Herr /

Inför: Sverige–Slovakien

Matchen Sverige–Slovakien i Sparbanken Lidköping Arena lördagen 17 juni 17.15 ingår i sjätte och sista omgången av herrarnas kval till EM i Kroatien 12–28 januari 2018, dit Sverige redan i maj löste avancemanget.
Dam /

Sverige klart gör VM efter ny storseger

Sverige är klart för VM i Tyskland i december efter en ny förkrossande seger mot Makedonien. Inför 2 164 åskådare i Ystad Arena följdes lördagens elvamålsseger upp med 46–27 efter 26–11 i paus.
Landslaget /

Inför Sverige–Makedonien

Sverige och Makedonien möts även i kvalet till EM i Frankrike 2018. De hamnade i samma grupp när kvalgrupperna lottades i april. Förutom Sverige och Makedonien finns i fyralagsgruppen också Serbien och Färöarna. Sverige och Makedonien möts i Makedonien 27/28 september och i Sverige 30/31 maj 2018. De två bästa i gruppen, plus den bästa trean i de sju grupperna, kvalificerar sig till EM.
Dam Herr /

Sparbanken Skåne sluter avtal med Handbollslandslaget

I syfte att tillgängliggöra handbollen för fler går Sparbanken Skåne in som samarbetspartner till Svenska Handbollslandslaget. Från och med kvällens avgörande VM-kvalmatch mot Makedonien och de kommande tre säsongerna kommer Sparbanken Skåne att bland annat synas på såväl herr- som damlandslagens matchtröjor och i matcharenorna. 
Herr /

Kryss mot Island i sista matchen

Sverige slutade tvåa i Gjensidige Cup i norska Elverum, detta efter att ha spelat lika, 23–23, med Island i dagens match. Bästa svenska målskytt blev spelfördelare Josef Pujol som svarade för fyra mål.