NYHETER
U-landslag /

Sverige kvitterade i slutsekunderna

En seger, en oavgjord och en förlust – det blev facit för de svenska U20-herrarna under Scandinavian Open Championship i danska Kalundborg. Dagens avslutade match slutade mot Tyskland slutade 31–31 efter att Samuel Lindberg räddat den svenska poängen med två sekunder kvar att spela.
U-landslag /

Vinst och förlust för U16-damerna

Premiärmatcherna är spelade för de svenska U16-damerna. I European Open i Lisebergshallen i Göteborg besegrades först Italien med 22–16 innan Tjeckien på kvällen blev för svårt. 16–17 slutade den matchen för svensk del.
U-landslag /

Svensk seger mot Tyskland i VM-premiären

De svenska U20-damerna fick en fin start på VM i ungerska Debrecen. Efter dramatik på slutet blev det seger med 19–18. – Nervöst med VM-premiär, men vi fick en bra start där vi fick hål på den på en gång, säger svenska målvakten Irma Schjött.
Dam Herr /

Så följer du mästerskapsfesterna på plats

Efter damernas semifinalplats i VM och herrarnas silver i EM senast är det i vinter dags för nya medaljjakter. Damerna spelar EM i Frankrike i november och december, herrarna VM i Danmark och Tyskland i januari. Här kommer tips om hur du kan uppleva mästerskapen på plats.
Dam /

Förlust även i andra matchen mot Sydkorea

Sverige stod upp bättre mot Sydkorea i det andra mötet lagen emellan. Men det räckte inte till seger den här gången heller, då Sydkorea vann med 34–28 (17–16) i den sista matchen av Handball Premiere 6.
Dam /

Matchguide: Sydkorea–Sverige

Sverige avslutar i dag turneringen i Sydkorea genom att återigen möta värdnationen. I måndags blev det förlust med sju bollar, hur slutar matchen i dag? Här är laguppställningar, statistik och länk till sändningen.

Till svenskhandboll.se | Läs våra användarvillkor