Nyheter

Dam / 15 december 2017

Buda hem signerad tröja och stöd Musikhjälpen

I kväll spelar Sverige semifinal i VM – men spelarna vill också göra skillnad utanför planen. Hanna Blomstrand och Carin Strömberg ligger bakom initiativet där spelarna auktionerar ut en signerad landslagströja och två biljetter till kommande hemmamatch.

• • •

De svenska handbollsdamerna vill vara med och stötta Musikhjälpen 2017.
– Vi uppskattar det arbete Musikhjälpen gör och önskar att inga barn någonstans ska behöva utnyttjas i prostitution. Barn ska ha rätt att vara bara barn, säger Hanna Blomstrand, matchens lirare i kvartsfinalen mot Danmark, som tillsammans med Carin Strömberg dragit igång och lagt upp auktionen.
– Bara för att vi är mitt i ett VM så betyder det inte att vi inte har koll på det som händer utanför planen. Jag har alltid gillat det Musikhjälpen gör och vi hade inga som helst problem att få med de andra tjejerna på att skänka en signerat tröja och biljetter till vår nästa hemmalandskamp. Alla vill vara med och bidra, säger Strömberg.
AUKTIONEN
De svenska VM-spelarna har signerat en landslagströja som tillsammans med två matchbiljetter till EM-kvalet mot Serbien i Skövde den 24 mars auktioneras ut. Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen.
Klicka här för att komma till auktionen på Tradera
SÅ KAN DU OCKSÅ STÖDA MUSIKHJÄLPEN
Swish: Swisha till 901 95 06 och skriv MH2017 i början av meddelandet.
Plusgiro: Sätt in pengar på 90 1950–6. Märk din inbetalning med referens: MH2017
• Bankgiro: Sätt in pengar på  901–9506. Märk din inbetalning med referens: MH2017
Skänkt pengar via betalkort: Gå till Radiohjälpens hemsida