Nyheter

Dam / 13 mars 2020

Damernas EM-kval skjuts upp

Sveriges EM-kvalmatcher mot Tjeckien, som skulle spelats 25 och 29 mars, skjuts upp till första veckan i juni. Det meddelade Europeiska Handbollförbundet i dag. 

På grund av coronaviruset så kommer tredje och fjärde omgången i damernas EM-kval att skjutas upp till vecka 23 (1–7 juni), veckan efter att kvalet var tänkt att avslutas. Sveriges matcher mot Tjeckien i Zubri den 25 mars och i Skövde den 29 mars blir därmed inte av nu.

Internationella Handbollförbundet meddelade i går att OS-kvalet nästa helg kommer att spelas utan publik, men diskussionerna har fortgått och nya besked väntas i eftermiddag.

Information gällande återbetalning av biljetter har mailats ut till kunder under dagen.

Alla biljetter till EM-kvalet som köpts via webben (handboll.ebiljett.nu)  kommer automatiskt att återköpas i enlighet med köpevillkoren (biljettpris exklusive serviceavgift). Återbetalning kommer att ske från biljettdistributören AXS till samma bankkonto som betalning skett från. På grund av rådande omständigheter kan viss fördröjning för återbetalningen förekomma.

Även föreningsbiljetter samt biljetter som bokats direkt av Handbollslandslaget kommer att återköpas. Information om återköpet får du via den kontakt som hjälpte dig boka biljetterna.

Frågor kring biljetter och återköp hänvisas till handbollslandslaget@handboll.rf.se