Nyheter

Dam | Herr / 27 augusti 2020

Säsongen inleds med digital handbollsfest

I morgon drar Handbollslandslaget igång säsongen officiellt – med en digital guldfest på Handbollslandslagets Facebooksidan och Solidsport.com.

11.30 i morgon (fredag) är det dags att surfa in på Facebook.com/handbollslandslaget eller Solidsport.com/svenskhandboll. Varför det? Jo, då blir det en timmes handbollsfest med framtidstankar, taktikanalyser och festligheter.

Henrik Johnsson är programledare och intervjuar bland annat landslagsansvariga Hanna Fogelström och Svenska Handbollförbundets generalsekreterare Robert Wedberg.

Dessutom kommer taktiktavlan att komma fram och hemligheterna hur EM-guldet för 18-år sedan kan ta oss in i framtiden.

– Handbollsvåren 2020 blev inte vad någon av oss hade tänkt. Kval ställdes in, mästerskap sköts upp och vi fick inte chansen att kora några svenska mästare. Nu startar vi upp säsongen 2020/21 och det är dags att slipa på framtidens taktik. Vi vill i stället för att blicka tillbaka på en avbruten säsong, hitta inspiration ännu längre tillbaka. Det gör vi genom att ta avstamp i EM-guldet 2002 och guldfesten – där vi hoppas att du vill vara med och fira, säger Stefan Lövgren, vd för Svenska Handbollslandslaget och den som lyfte guldfatet i Globen 2002.