Nyheter

EM 2020 / 22 maj 2019

Historiskt mästerskap med historisk Fan Zone

Vad är ett historiskt mästerskap om det inte också finns en historisk Fan Zone? Handbolls-EM 2020 kommer inte bara att vara det största genom tiderna. Nu är det klart att eventet även kommer att ha en gigantisk fan zon i Stockholm (9–26 januari 2020).

• • •

Handbolls-EM för herrar 2020 innehåller för första gången 24 nationer och gruppspelet arrangeras i Sverige, Norge och Österrike. Sverige är huvudland och finalspelet kommer att avgöras på Tele2 Arena i Stockholm.
I direkt anslutning till finalarenan presenterar den svenska EM-organisationen en gigantisk Fan Zone tillsammans med Tolv Stockholm som är en nöjesdestination under Tele2 med fokus på mat och roliga aktiviteter. Fan Zone inkluderar tolv högklassiska restauranger som passar alla smaker.
I hjärtat av Fan Zone erbjuder vi alla fans 12 000 kvadratmeter fyllda med aktiviteter, underhållning och mycket annat under samma tak. Här finns racing, minigolf, bowling och karaoke. Och självklart kan detta kombineras med en härlig middag.
Den svenska EM-organisationen bjuder in alla fans från hela Europa att uppleva mästerskapet på plats och inte bara under finalhelgen, utan redan från 9 januari. I den officiella Fan Zonen i Stockholm kommer alla matcher att visas på storbildsskärmar.
– Med en mängd olika rum i olika storlekar, kan vi anpassa ett erbjudande för till exempel en konferens med specifika krav eller erbjuda den perfekta paketeringen för kick-offer, produktlanseringar, fotograferingar, utställningar, middagar, konserter, underhållning, oavsett om det är privat behov eller för ett företag. Med ett stort antal olika restauranger kan vi sätta den sista touchen på ett kund- eller personalevent, säger Mikael Ahnell, försäljnings- och marknadschef, Tolv Group AB.
– Vi vill skapa ett mästerskap med ett högt underhållningsvärde och med vår fan zon lägger vi sista pusselbiten för att nå världsklass. För oss är det viktigt att samla alla fans från hela Europa från första till sista speldagen, säger Krister Bergström, VD Sveriges EM-organisation.
Bild: Bildbyrån