Nyheter

Herr / 2 maj 2017

FanWalk med välgörande syfte på lördag

Ska du se EM-kvalmatchen mellan Sverige och Ryssland på plats i Linköping på lördag? Då kan du ladda upp för matchen genom att vara med på FanWalk från Stora Torget till Saab Arena.

• • •

I samarbete med Operation Smile anordnar Handbollslandslaget denna FanWalk som dels har i syfte att bygga stämningen inför EM-kvalmatchen, men också att samla in pengar till barn med läpp-, käk- och gomspalt. Det är också en del av Operation Smiles kampanj Walk4smiles.

– Operation Smile gör ett jätteviktigt arbete, och det känns mycket bra att uppmärksamma deras verksamhet och kunna genomföra denna FanWalk gemensamt. Vi hoppas kunna samla våra supportrar och stötta Walk4smiles samtidigt som vi skapar en häftig upplevelse med ett gulblått tåg som vandrar genom Linköping. Stefan Lövgren, vd för Svenska Handbollslandslaget AB.

Samling sker på Stora Torget i Linköping klockan 15.00 på lördag och alla är förstås välkomna att gå med. Extra plus om du klär dig i blått och gult. Ansiktsmålning och utdelning av flaggor sker på plats.
– Vi är väldigt glada över att kunna, tillsammans med Handbollslandslaget och alla supportrar som ska till matchen, genomföra den här marschen. Det blir ett gemensamt sätt att visa medkänsla för barn med läpp-, käk- och gomspalt, samtidigt som vi skapar en härlig inramning av landskampen, säger Ted Svensson, marknadsansvarig på Operation Smile
Kan du inte vara på plats men ändå vill bidra till Operations Smiles kampanj Walk4smiles kan du swisha ditt bidrag till 900 22 21.
Foto: Bildbyrån