NYHETER
U-landslag /

Ny vinst för U19-damerna

Mot Slovakien tog de svenska U19-damerna andra segern i europamästerskapet efter en inledning på matchen som satte standarden. – Vi fick starten vi ville ha och då kunde vi fortsätta jobba vidare på den, sade förbundskapten Joel Tulldahl.
U-landslag /

Första förlusten i U21-VM

De svenska U21-herrarna åkte på en tung smäll i mötet med Egypten på fredagen. Laget låg under med tre bollar i halvtid och i slutändan blev det förlust med 22–32.
U-landslag /

Första poängen inspelade i U19-EM

Sverige tog första segern i U19-EM på damsidan efter seger med 32–23 mot Österrike. – Äntligen, det är mycket skönare när man vinner, sade en glad förbundskapten Joel Tulldahl efter de första säkrade poängen i mästerskapet.
U-landslag /

Förlust mot Montenegro i U19-EM

En första svensk seger i U19-EM närmar sig, men tisdagens möte med Montenegro slutade i förlust. – Det var den sista lilla kylan som behövdes när det skulle avgöras, konstaterade förbundskapten Joel Tulldahl.
U-landslag /

Sverige överkört i premiären i U19-EM

De svenska U19-damerna hade inget att sätta emot Norge när EM i ungerska Györ i dag inleddes. Norskorna vann matchen med hela 34–16. – Vi deppar, bryter ihop och nu samlar vi kraft för morgonens match mot Rumänien, säger förbundskaptenen Joel Tulldahl.
U-landslag /

Svag svensk avslutning bäddade för norsk seger

Sverige började bäst mot Norge i den avslutande matchen i Scandinavian Open Championship men trots det slutade det med förlust. Norge vann med 33–29 efter att vår nordiska granne avslutat matchen med att göra 9–1 på Sverige. – Vårt fokus inför matchen låg på omställningsspelet och försvarsspelet. Det förstnämnda fick vi till på ett bra sätt, men vad gäller försvarsspelet finns det mer att önska, säger Sveriges assisterande förbundskapten Lasse Olsson.
EM 2020 /

Sverige möter Schweiz i premiärmatchen i EM 2020

Det Europeiska handbollsförbundet har nu släppt matchtiderna för herrarnas handbolls-EM 2020. För första gången delas mästerskapet mellan tre länder, Sverige, Norge och Österrike och det är även första gången som 24 nationer deltar.
U-landslag /

Knapp U21-förlust mot Danmark

Sverige lyckades inte följa upp gårdagens seger i Scandinavian Open Championship. Danmark var snäppet vassare från start och kopplade ett tidigt grepp om matchen. Slutsiffrorna i Helsingborg skrevs 28–31. – Vi behöver bli lite vassare bakåt, menade förbundskapten Jerry Hallbäck efter förlusten.
Beachhandboll /

Dubbla segrar för beachherrarna

Sverige stod för två starka insatser under torsdagen när man besegrade både Portugal och Nordmakedonien i EM:s mellanrunda. Vinsterna innebär att Sverige nu är klara för spel om plats 9-12 på lördag. – Vi hade förberett oss väl och spelade stabilt i båda matcherna, kommenterade förbundskaptenen Heléne Bernhardtz.
U-landslag /

U17-herrarna säkrade finalplats

Torsdagsförmiddagens seger mot Italien följdes upp med gruppfinal mot Island för det svenska U17-landslaget. En genomgående stark insats gjorde att blågult är klara för finalen av European Open i Scandinavium.
U-landslag /

Sverige gruppvinnare i European Open

Två lag som stod på maximala åtta poäng var efter fyra spelade matcher ställdes mot varandra i den avslutande gruppspelsmatchen av European Open. Det handlade om Sveriges möte med Tjeckien på U17-nivå.
Landslaget U-landslag /

U17-herrarna gjorde jobbet

European Open rullade vidare på onsdagen och mot gruppjumbon Storbritannien handlade mycket om att hålla uppe koncentrationen. De svenska U17-herrarna utförde just det och lyckades vinna med 36–7.

Läs våra användarvillkor