Bli en del av landslaget

BLI EN DEL AV LANDSLAGET

Som partner till Svenska Handbollslandslaget får ni en unik möjlighet att associeras med ett av landets mest framgångsrika och folkkära landslag. Med en stark kommunikativ plattform har vi möjligheten att erbjuda företag skräddarsydda lösningar för maximal effekt oavsett om det gäller försäljning, exponering eller varumärkesbyggande.

Affärsmässiga samarbeten är viktiga för oss – därför erbjuder vi samarbetsmöjligheter med alla typer av företag, från det stora företaget som vill synas i internationella sammanhang till aktören med lokalt fokus i samband med landskamper. Svenska Handbollslandslaget bygger sina partnerskap på ett nära samarbete och har som ambition att ligga i framkant inom svensk idrott när det gäller givande sponsorsamarbeten. Vi är nära, äkta och modiga – både på och vid sidan av planen.

Tillsammans når vi framgång

Affärsmässiga samarbeten är viktiga för oss – därför erbjuder vi samarbetsmöjligheter med alla typer av företag, från det stora företaget som vill synas i internationella sammanhang till aktören med ett lokalt fokus i samband med en landskamp. Svenska Handbollslandslaget bygger sina partnerskap på ett nära samarbete och har som ambition att ligga i framkant inom svenska idrott när det gäller givande sponsorsamarbeten. Vi är nära, äkta och modiga – både på och vid sidan av planen.

Välkommen till Svenska Handbollslandslaget!

HUVUDSPONSOR

ATG är stolt sponsor till Svensk Handboll sedan den 1 juli 2021.

Svensk Handboll värnar om en trygg idrott som är fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. En idrott där alla känner sig välkomna och delaktiga och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar. För ATG är inkludering, gemenskap och jämställdhet viktiga frågor och våra värderingar stämmer bra överens med Svensk Handboll. Tillsammans kan vi hjälpas åt att motverka utanförskap och ohälsa inom idrott.

Lär mer om ATG på omatg.se

LANDSLAGSPARTNER

Som landslagspartner till Svenska Handbollslandslaget associeras ert varumärke, era produkter och tjänster med vårt folkkära och framgångsrika handbollslandslag. Genom branschexklusivitet, associationsrätt och unika exponeringsmöjligheter med medialt genomslag internationellt, nationellt och lokalt ger vi våra landslagspartners de bästa förutsättningarna för ett givande och nära samarbete.

PARTNER

Vi bygger våra partnerskap på en nära och transparent relation. Våra partners är en exklusiv grupp företag som vi erbjuder unika möjligheter att exponeras, associeras och samarbeta med Svenska Handbollslandslaget. Vi tror på långa och givande relationer där just samarbetet står i centrum. Våra partner skapar förutsättningar för att vi ska utveckla svenska handboll och i gengäld har vi skapat en stark kommunikativ plattform som ger företag möjligheten att växa och utvecklas.

RESEPARTNER

BOLLPARTNER

SUPPLIER

TECH PARTNER

OFFICIELLA FANSORGANISATIONER

STEFAN LÖVGREN

VD | 0708-11 85 93              stefan.lovgren@handboll.rf.se

EMMA HÅKANSSON

Marknadskoordinator | 0708-11 02  12 emma.hakansson@handboll.rf.se

TOBIAS FREJFORS

Projektledare |  0709-70 64 65 tobias.frejfors@handboll.rf.se

CODE OF CONDUCT

Uppförandekod för leverantörer handbollslandslaget.se/code-of-conduct-2/

NEH

Merchandise | 0706-00 08 12  peter.hultqvist@neh.com

ISP

Arenareklam | 0706-30 58 80                    andreas@isp-sport.se