FRAMTIDSLANDSLAGET

Framtidslandslaget är ett exekutivt nätverk för dig som vill förena affärsnytta med unika insikter i svensk landslagshandboll. Vi är en del av en sund samhällsutveckling som jobbar för att utveckla talanger och skapa en stark grund för framtiden. Vi förenar handbollen med spännande aktiviteter och affärsmöjligheter för dig som partner.

 

Världsklass – i allt vi gör. Handboll är en för alla tillgänglig och attraktiv sport, som engagerar och omfattar både elit- och breddverksamhet för barn, ungdomar och vuxna. I Sverige finns cirka 500 handbollsföreningar och 100 000 aktiva spelare – varav 50 procent är killar. Det gör det till den mest jämställda sporten.

AFFÄRER & SPORT


Handbollslandslagen har en väldigt djup förankring i det svenska folkets hjärta. Genom oss får ni möjligheten att komma nära såväl landslag som publik, där ”fair play” är ett av nyckelorden. Ni får också värdefulla affärskontakter genom nätverksträffar med andra partners, samtidigt som ni stödjer svensk handbolls framtid. Framtidslandslaget är en vass plattform för affärer.

FÖLJ OSS PÅ PLATS


OS-finalen i London 2012 och VM i Qatar 2015 – båda resorna var speciella och gav oss fantastiska minnen tillsammans.  2016 fick vi uppleva EM på hemmaplan och i synnerhet premiären på Hovet i Stockholm inför 7 000 blågula fans. Det var magiskt! Vår senaste resa gick i januari till Split för EM 2018, där vi fick se herrlandslaget besegra hemmanationen Kroatien i Spaladium Arena. I framtiden kommer vi självklart att fortsätta arrangera resor med de stora turneringarna som mötesplats.

LANDSKAMPSEVENT


Vid varje landskamp är det samling för våra partners. Program och upplägg bestäms innan varje landskamp. Ni kommer att få en inbjudan och avgör själva om ni vill göra något unikt för just ert företag.

För mer info om Framtidslandslaget – kontakta Stefan Lövgren stefan.lovgren@handboll.rf.se