Framtidslandslaget

Framtidslandslaget är ett exekutivt nätverk för dig som vill förena affärsnytta med unika insikter i svensk landslagshandboll. Vi är en del av en sund samhällsutveckling som jobbar för att utveckla talanger och skapa en stark grund för framtiden. Vi förenar handbollen med spännande aktiviteter och affärsmöjligheter för dig som partner.

 

Världsklass – i allt vi gör. Handboll är en för alla tillgänglig och attraktiv sport, som engagerar och omfattar både elit- och breddverksamhet för barn, ungdomar och vuxna. I Sverige finns cirka 450 handbollsföreningar och 135 000 aktiva spelare – varav 50 procent är killar. Det gör det till den mest jämställda sporten.

 

För mer info kontakta Stefan Lövgren på 0708-11 85 93 eller stefan.lovgren@handboll.rf.se

AFFÄRER & SPORT

Handbollslandslagen har en djup förankring i det svenska folkets hjärta. Genom oss får ni möjligheten att komma nära såväl landslag som publik, där ”fair play” är nyckelordet. Ni får också värdefulla affärskontakter genom våra nätverksträffar, samtidigt som ni stödjer svensk handbolls framtid. Framtidslandslaget är en vass plattform för affärer.

FÖLJ OSS PÅ PLATS

OS-finalen i London 2012, EM på hemmaplan 2016 och vinsten i gruppfinalen i VM 2019 i Köpenhamn – resor som gav oss fantastiska minnen tillsammans. Snart får vi uppleva ett nytt EM på hemmaplan, fet kommer att bli magiskt! I framtiden kommer vi fortsätta arrangera resor med de stora turneringarna som mötesplats.

LANDSKAMPSEVENT

Vid varje seniorlandskamp är det samling för våra partners. Program och upplägg bestäms innan varje landskamp. Ni kommer att få en inbjudan och avgör själva om ni vill göra något unikt för just ert företag.

FL_1400x788_220620