PARTNERSKAP

BLI EN DEL AV LANDSLAGET

Som partner till Svenska Handbollslandslaget får ni en unik möjlighet att associeras med ett av landets mest framgångsrika och folkkära landslag. Med en stark kommunikativ plattform har vi möjligheten att erbjuda företag skräddarsydda lösningar för maximal effekt oavsett om det gäller försäljning, exponering eller varumärkesbyggande.

 

Affärsmässiga samarbeten är viktiga för oss – därför erbjuder vi samarbetsmöjligheter med alla typer av företag, från det stora företaget som vill synas i internationella sammanhang till aktören med ett lokalt fokus i samband med en landskamp. Svenska Handbollslandslaget bygger sina partnerskap på ett nära samarbete och har som ambition att ligga i framkant inom svenska idrott när det gäller givande sponsorsamarbeten. Vi är nära, äkta och modiga – både på och vid sidan av planen.

Välkommen till Svenska Handbollslandslaget!

 

Läs broschyren här Bli en del av handbollen 

HUVUDSPONSOR


I över ett decennium har Svenska Spel varit handbollens huvudsponsor. Tack vare ett långvarigt och väl fungerande samarbete har partnerskapet inneburit att Svenska Handbollsförbundet och dess dotterbolag Svenska Handbollslandslaget AB har fått rätt förutsättningar för att driva utvecklingen av svensk handboll framåt. Att Svenska Spel är handbollens huvudsponsor möjliggör bland annat att vi kan ha två heltidsanställda förbundskaptener, sex olika landslag – från junior till elitnivå – samt ständigt arbeta med att utveckla vår breddverksamhet. Samarbetet innebär också att vi kan fortsätta utveckla vårt mångfaldsarbete vilket bland annat innebär utvecklad verksamhet för personer med funktionsnedsättning och utvecklingsstörning samt arbetet med hbtq-frågor.

 

LANDSLAGSPARTNER

 
Som landslagspartner till Svenska Handbollslandslaget associeras ert varumärke, era produkter och tjänster med vårt folkkära och framgångsrika handbollslandslag. Genom branschexklusivitet, associationsrätt och unika exponeringsmöjligheter med medialt genomslag internationellt, nationellt och lokalt ger vi våra landslagspartners de bästa förutsättningarna för ett givande och nära samarbete.

 

PARTNER

        

Vi bygger våra partnerskap på en nära och transparent relation. Våra partners är en exklusiv grupp företag som vi erbjuder unika möjligheter att exponeras, associeras och samarbeta med Svenska Handbollslandslaget. Vi tror på långa och givande relationer där just samarbetet står i centrum. Våra partner skapar förutsättningar för att vi ska utveckla svenska handboll och i gengäld har vi skapat en stark kommunikativ plattform som ger företag möjligheten att växa och utvecklas.

 

 

SUPPLIER

      
Handboll är en lagsport som bygger på samarbete, och goda samarbeten är grundläggande för framgång. För att Svenska Handbollslandslaget ska kunna hålla absoluta världsklass och utmana om medaljerna i internationella turneringar krävs bästa möjliga förutsättningar. Därför har vi våra suppliers. Genom att leverera produkter och tjänster för landslaget och våra landskampsevent säkerställer våra suppliers att svenska handbollslandslaget har de bästa förutsättningarna för att lyckas.

 

 

 

Stefan Lövgren
Stefan Lövgren
VD SHLAB | 0708-11 85 93 stefan.lovgren@handboll.rf.se
Tobias Frejfors
Tobias Frejfors
Projektledare | 0709-70 64 65 tobias.frejfors@handboll.rf.se
Emma Håkansson
Emma Håkansson
Kommunikatör | 0708-11 02 12 | emma.hakansson@handboll.rf.se
NeH
NeH
Merchandise | Peter Hultqvist
0706-00 08 12 | peter.hultqvist@neh.com
ISP Sport & Marketing
ISP Sport & Marketing
Arenareklam | Andreas Ottermark
0706-30 58 80 | andreas@isp-sport.se
Code of conduct
Code of conduct
Uppförandekod för samarbetspartners Handbollslandslaget.se/codeofconduct