fbpx

Press

Är du mediarepresentant och vill ackreditera dig till någon av landskamperna eller se till att du också får alla pressutskick? Då har du kommit rätt. Här kommer också länkar till ackrediteringar för internationella mästerskap och evenemang att finnas.

KOMMANDE PRESSTRÄFFAR

Tisdagen 27 oktober: 14.30 presenterar damlandslagets förbundskapten Tomas Axnér den svenska truppen till EM i Danmark/Norge i december. Detta sker vid en presskonferens i Idrottens Hus, Skansbrogatan 7, Stockholm. Anmälan görs till daniel.vandor@handboll.rf.se senast den 26 oktober.

Tisdag 3 november: Möjlighet till enskilda intervjuer med spelarna i herrlandslaget på Scandic Europa i Göteborg. Spelarna är under eftermiddagen tillgängliga i olika omgångar. Samtliga intervjuförfrågningar skickas till daniel.vandor@handboll.rf.se senast 1 november. För bevakning av träningar under veckan, kontakta Daniel Vandor.

ACKREDITERING

För att kunna ackreditera dig krävs att du läst och godkänt vår integritetspolicy, den finner du här. För ackrediteringar innebär detta att personuppgifter sparas i  tolv månader efter avslutat evenemang. Informationen kommer att delas med ansvariga och personal vid evenemanget för att kunna genomföra ackrediteringsprocessen. För aktuella trupper och kommande landskamper:

Söker ackreditering för
Partille 5 november 19.15

Roll
Skrivande mediaFotografTvRadio

AKTUELLA TRUPPER

För aktuella trupper och kommande landskamper:

INFÖR EM-KVALET MOT RUMÄNIEN I GÖTEBORG

• För att kunna följa Folhälsomyndighetens, Europeiska Handbollförbundets och Svenska Handbollförbundets rekommendationer och riktlinjer och kunna säkerställa ett tryggt arrangemang kommer endast ett begtränsat antal journalister och fotografer att beviljas ackreditering till EM-kvalmatchen mot Rumänien i Partille Arena den 5 november. 
• All media måste vara ackrediterade. Yrkesverksamma journalister och fotografer kan ansöka om ackreditering på  på Handbollslandslaget.se/press senast den 1 november (gäller för båda matcherna). Den 2 november ges besked och ackrediteringen beviljas eller ej. 
• Frilansjournalister- och fotografer ska i ansökan nämna vilka de har uppdrag för aktuell match. 
• Endast mediarepresentanter utan symptom kommer att släppas in på arenan i samband med träningar och matcher. Vi entrén ska en ifylld och underskriven hälsodeklaration som bekräftar att de är fria från covid-19-symptom lämnas in och kroppstemperaturen kommer att tas på samtliga. Ingen med covid-19-symptom eller en kroppstemperatur på över 37,5 grader kommer att släppas in. Hälsoeklarationen fylls i och lämnas in vid entrén. För att snabba på processen kan du ladda ner hälsodeklarationen här, fylla i den i förväg och lämna in när du anländer. 
• Samtliga mediarepresentanter behöver bära munskydd inför, under och efter match. 
• Media går in genom mediaentrén i respektive arena. Arenorna öppnar för media 45 minuter innan matchstart och stänger 45 minuter efter. • Varje reporter och fotograf kommer att få en utmärkt plats som de ska hålla sig till under matchen. Inga andra än de ackrediterade kommer att tillåtas på sektionen där pressläktaren finns.  
• Ingen presskonferens kommer att hållas efter matchen, utan alla spelare kommer att passera en mixad zon där det finns ett utrymme på två meter mellan spelarna och media. Personal på plats kommer att guida ackrediterad media till den mixade zonen. Den mixade zonen är den enda platsen på planen där ackrediterad media får befinna sig. 
• Mediarepresentanterna ansvar för att de har utrustning som krävs för att genomföra intervjuer. 
• Mediarepresentanterna kan i slutskedet av matchen messa presschefen Daniel Vandor (070–535 55 17) för hjälp i händelse av att de önskar intervjua flera spelare.

PRESSMEDDELANDEN

Är du mediarepresentant och vill du få pressmeddelanden och annan viktig information från Svenska Handbollslandslaget AB, Svenska Handbollförbundet, EM 2020 och Svensk Elithandboll? Fyll i så fall i din e-postadress nedan och anmäl dig till våra utskick. När du anmäler dig till våra utskick godkänner du att dina personuppgifter behandlas av Svenska Handbollslandslaget AB enligt bolagets integritetspolicy. Du kan när som helst avanmäla dig från våra utskick.

KONTAKT

Daniel Vandor
Presschef
070–535 55 17
daniel.vandor@handboll.rf.se