fbpx

Press

Är du mediarepresentant och vill ackreditera dig till någon av landskamperna eller se till att du också får alla pressutskick? Då har du kommit rätt. Här kommer också länkar till ackrediteringar för internationella mästerskap och evenemang att finnas.

KOMMANDE PRESSTRÄFFAR

Söndag den 17 januari klockan 13.00 är det pressträff i Kairo. Meddela önskemål om digitala intervjuer till daniel.vandor@handboll.rf.se senast 08.00.

Under VM kommer mediaträffar att arrangeras de matchfria dagarna (13 januari, 15 januari, 20 januari). Önskar ni läggas till i den WhatsApp-grupp där kommunikationen med media sker, hör av er till daniel.vandor@handboll.rf.se. Daniel nås i Egypten enklast på telefonnummer +20 106 879 46 28 eller via Facetime/iMessage/Whatsapp på +46 70 535 55 17.

ACKREDITERING

För att kunna ackreditera dig krävs att du läst och godkänt vår integritetspolicy, den finner du här. För ackrediteringar innebär detta att personuppgifter sparas i  tolv månader efter avslutat evenemang. Informationen kommer att delas med ansvariga och personal vid evenemanget för att kunna genomföra ackrediteringsprocessen.

Söker ackreditering för
Montenegro (h) • EM-kval • Eskilstuna • 9 januari 16.00

Roll
Skrivande mediaFotografTvRadio

AKTUELLA TRUPPER

För aktuella trupper och kommande landskamper:

ACKREDITERING FÖR EM I DANMARK

Deadline för ackreditering till damernas EM i Danmark (3–20 december) är 13 november.

Klicka här för att komma till ackrediteringssidan.

Även om ni bevakar mästerskapet hemifrån behöver ni ansöka om ackreditering för att kunna delta på presskonferenser och mixade zoner på matchdagen och pressträffar på de matchfria dagarna.

PRESSMEDDELANDEN

Är du mediarepresentant och vill du få pressmeddelanden och annan viktig information från Svenska Handbollslandslaget AB, Svenska Handbollförbundet, EM 2020 och Svensk Elithandboll? Fyll i så fall i din e-postadress nedan och anmäl dig till våra utskick. När du anmäler dig till våra utskick godkänner du att dina personuppgifter behandlas av Svenska Handbollslandslaget AB enligt bolagets integritetspolicy. Du kan när som helst avanmäla dig från våra utskick.

KONTAKT

Daniel Vandor
Presschef
070–535 55 17
daniel.vandor@handboll.rf.se