Dam-VM 2023

VM avgörs 29 nov-17 december 2023 i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige genomförs gruppspel i Göteborg och Helsingborg. Finalhelgen avgörs i danska Herning.

Sverige spelar gruppspel och eventuell huvudrunda i Scandinavium. Speldagar 1, 3, 5, 7, 9 och 11 december.

Helsingborg Arena arrangerar ett gruppspel med speldagar 30 nov, 2 dec, 4 dec.


Köp biljett här!

Göteborg, Scandinavium: Grupp A (Sverige) + huvudrunda
Helsingborg, Helsingborg Arena: Grupp B

Herning, Jyske Bank Boxen: Grupp C (Danmark) + Grupp G + huvudrundor + kvartsfinaler + finalhelgen
Fredrikshamn, Arena Nord: Grupp D + Grupp H + President’s Cup

Stavanger, Stavanger Idrettshall: Grupp E (Norge) + Grupp F
Trondheim, Trondheim Spektrum: Huvudrundor + kvartsfinaler


Har du frågor kring VM eller biljetter, maila info.se@aimtoexcite.com


Bli volontär!

Vill du skapa ett minne för livet? Bli volontär under VM i december i Göteborg eller Helsingborg. Ansökan är öppen –> Bli volontär, klicka här!

Handbolls-VM 2023 arbetar med hållbarhet inom fyra områden: Ekologisk, Social, Ekonomisk och Ledarskap. Minskat matsvinn, återbruk av material, rörelseglädje via Hand the Ball och Lilla VM, en sund ekonomi för fortsatt satsning på ungdomshandboll samt utbilda nya ledare i handbollen är några av aktiviteterna. Vi arbetar på central nivå, i våra värdstäder, via VM:s partners och hoppas nu att även publik och fans vill hjälpa till – bland annat genom att använda kollektivtrafiken till och från matcherna samt äta och dricka mer hållbart. Hållbarhetsarbetet från VM 2023 herrar kommer att fortsätta med sikte på i VM 2023 damer i Sverige, Danmark och Norge. Vi hoppas med vårt hållbarhetsarbete att kunna inspirera kommande arrangörer av internationella idrottsevenemang – såväl svenska som utländska.